Продуктови вариантиHoist

Hoist

Решения за хора с намалена подвижност
Hoist, решение за хора с намалена подвижност, е вариант на традиционния UNICO модел. Тя може да бъде поставена във връзка с подемни устройства с моторизирана релса. Hoist позволява да се премахнат всички архитектурни бариери и да се спечели от всички предимства на плъзгащата се врата. Специалната форма на пистата и лентата не пречи на преминаването на релсата, като същевременно позволява затварянето на вратата. Размер на прохода с Hoist: мин. ширина 900 мм (като се има предвид, че панелът на вратите излиза с 100 мм, за да позволи прикачването на пистата, чистият размер на канала е 800 мм).

Siderale

Siderale

Резултатът от проучването Eclisse е Siderale, системата плъзгащи се врати, специално проектирана за изключително големи проходи, което позволява използването на вградени плъзгащи системи на места, някога смятани за невъзможни. С моделите с една или две врати този модел разширява хоризонта на дизайна, като следват новите тенденции в обзавеждането и отговарят на изискванията за пространство и проходимост на модерния интериорен дизайн. Благодарение на размера си, този модел може да достигне отвори с ширина 150 cm и височина 290 cm за всяка врата (завършена дебелина на стената 12,5 cm). Системата Eclisse Siderale предоставя изключителна концепция за отваряне и комуникация между помещенията.

Устойчив на корозия

Устойчив на корозия

Препоръчва се за бани, сауни и всякакви мокри помещения. Тази специална предварително изработена рамка е изработена от лист с три слоя защита (цинк, грунд и епоксидна боя) и неръждаема стомана под профила на вратата. Тази версия е в състояние да противодейства на появата на всяка ръжда, дори когато рамката е инсталирана в особено влажна среда като бани, сауни, мазета и др. Предлага се за модели на ECLISSE за масивни стени (с изключение на SYNTESIS® LINE).