Демо План - EclisseКолекция Syntesis®

Колекция Syntesis

SYNTESIS® LINE + SYNTESIS® LUCE + SYNTESIS® LINE BATTENTE + SYNTESIS® TECH + SYNTESIS® BASEBOARD Eclisse Syntesis® Collection е концепцията за нова стена, дизайнерски елемент, създаващ уникални пространства за изразяване, за да се интерпретира с красноречието на цвета или с камуфлажното решение на бялото. Syntesis® Collection включва вградени плъзгащи се решения без первази, решения за врати на равно със стената( тапетни врати) и иновативен профил, предлагащ цялостна и модулна система за напълно гладка стена. Нова идея за планиране, с вградени в стената различни високи технологии, осигуряващи техники и продукти за постигане на функционални и зашеметяващи повърхности. Със Syntesis® Collection пространството се отваря в нови творчески направления, в перфектна стилна и линейна рамка.

SYNTESIS® LINE

SYNTESIS® LINE

Благодарение на пълната интеграция в стената и липсата на первази по периметъра и, тази система достига перфектен синтез между технологията и дизайна за зашеметяваща естетика.
Резултат – вградената плъзгаща система включва технически детайли, които могат да бъдат предварително подготвени или завършени(боядисани ,декорирани,облепени с тапет и др.), което позволява на вратата и стената да имат еднакви довършителни работи и да гарантират перфектен камуфлажен ефект.

SYNTESIS® LUCE

SYNTESIS® LUCE

Syntesis® Luce е вградена плъзгаща система без каси и первази, съчетаваща естетика и функционалност. Проектиран за получаване на чисти линии, този продукт, благодарение на патентованата технология, се побира с димерни контроли, ключове и контакти в стената, в която е разположена кутията. Специални конструктивни детайли като интегрирани структурни профили (вертикални профили, предварително подготвени или боядисани ) позволяват стената да бъде изключително хомогенна, докато крие вратата, докато технологията на Eclisse Luce дава възможност за подреждане в кутията на електрически уреди. Могат да бъдат инсталирани до 10 електрически кутии на панел на вратата (5 на едната страна и 5 на другата). В модела могат да се монтират стъклени врати Syntesis® Luce, използвайки комплекта Vitro.

SYNTESIS® LINE BATTENTE

SYNTESIS® LINE BATTENTE

Syntesis® Line battente е решение на Eclisse, което позволява да се монтира врата на панти изравнена със стената, това означава врата без рамка: без каса, без первази. Вратите могат да бъдат боядисани в същия цвят на стената, перфектно скрити от гледката, и смесване с останалата част от стената. Алтернативно панелът на вратата може да бъде лакиран или украсен с довършителни работи или отпечатъци, които ги възпроизвеждат и се превръщат в реални елементи на дизайна. Същите естетически и структурни характеристики се намират в системите Syntesis® Line и Syntesis® Luce за плъзгащи се вградени врати без рамки. Със съчетаването на двете решения заедно, плъзгането и с панти, можете да получите идеален и минимален резултат.

SYNTESIS® TECH

SYNTESIS® TECH

Syntesis® Tech е решението, което допълва обхвата на Syntesis® Collection. То позволява да се скрият технически съоръжения. Окабеляване, водопровод, електрически системи и дори шкафове вече могат да бъдат скрити и дискретно интегрирани в стената. Благодарение на Syntesis® Tech, стената изглежда напълно непроменена, докато техническите пространства остават достъпни, като се намесват само когато е необходимо, благодарение на удобните отвори за натиск. При поискване се предлагат дръжки с лост или с ключ. Може да се персонализира с всякакъв тип отваряне, единичен лост, двоен, сгъваем или подвижен панел. Syntesis® Tech ви позволява да скриете всеки елемент или оборудване, които нормално не желаем да бъдем видими, оставяйки го подлежащи на проверка за всяка техническа поддръжка или ремонт.

SYNTESIS® SKIRTING

SYNTESIS® SKIRTING

Syntesis® Skirting(перваз) е новаторска идея за декориране на жилищни помещения по елегантен, минимален и модерен начин. За разлика от традиционния перваз, тази версия потъва в стената, без да изпъква. По този начин мебелите могат да бъдат поставени директно върху стената, без да се ремоделира основата. Това решение е възможно чрез предварително поставяне на специални алуминиеви профили, докато се създава стенната конструкция, преди полагане на пода. Хармоничното съчетание на первазите Syntesis® се реализира, като се съчетае с останалите модели на Syntesis® Collection.


Галерия

Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse
Колекция Syntesis - Демо План - Eclisse