Демо План - EclisseИНОВАЦИИ

Eclisse патенти

През последните 30 години Eclisse са изследвали, разработили и са получили повече от 20 специфични патента, които дават на системата Eclisse ясни и полезни предимства.

EWOLUTO® система – вградената врата, която позволява да се монтират мебелни единици и рафтове директно върху стената, в която е поставена.

Luce плъзгаща система за врати-поставете ключ в джоба.

Изваждаща се релса – целият механизъм за движение може да бъде свален, без да се разбива в стената.

Сваляем подов профил, за бързо отстраняване на грешки по време на полагане.

Стоманени подравняващи елементи – поддържайте перфектно рамката по време на монтажа.

Самоцентриращо направляващо устройство – елиминира неправилното подравняване на вратата, което заедно с профила против удар гарантира перфектно гладко действие, дори ако вратата се накланя.

Това са само няколко примера за патентите, които Eclisse е получила през годините. Eclisse също така беше първият, който въведе на пазара новаторски разработки като моторизираната единица, механизма за самозатваряне и много други.

Научни изследвания и развитие

Продуктите на Eclisse са проектирани, разработени и произведени в съответствие с стандарта EN ISO 9001, за който Eclisse е напълно одобрен.

Продуктите на Eclisse са проектирани, разработени и произведени в съответствие с стандарта UNI EN ISO 9001, за който Eclisse е напълно одобрен.

Eclisse изпробва своите продукти, където е възможно, от независими тестови лаборатории, като Милан основаващ авторитет C.S.I. за да демонстрира открито качеството и надеждността.

Тестове и сертификати

Не само, че Eclisse работи в перспектива UNI EN ISO 9001, но и създаде екип за научноизследователска и развойна дейност, с който популяризира доброволни тестове под наблюдението на сертифицирана агенция, акредитирана от Sincert. Компанията също така получи от CSI сертификат за типово одобрение за своя плъзгач с 4 ролки съгласно стандартите EN 1527: 2000, като получи максималния брой гласове за плъзгащи се врати. Сертификатът гарантира надеждността на плъзгача с ролки за 100 000 цикъла на отваряне и затваряне (около 30 години)